Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Pozvánka na 3E Praha SOLIDInspire 2024

Autor článku: Redakce   
Středa, 23 Říjen 2024 19:01

Tags: 3DEXPERIENCE | 3E Praha | CAMWorks | Konference | SOLIDInspire | SolidWorks

3e-SOLIDInspire 2024-2443Na tra­dič­ní kon­fe­ren­ci, ale se zcela novým ná­zvem SO­LID­In­spi­re a roz­ší­ře­ným kon­cep­tem, zve zá­jem­ce 3E Praha En­gi­nee­ring. Uži­va­te­lé osvěd­če­ných ná­stro­jů, jako jsou So­lid­works nebo CAM­Works, se mohou těšit na no­vin­ky v nej­no­věj­ších ver­zích těch­to soft­wa­rů a na ob­lí­be­nou před­náš­ku „Tipy a triky“ ve­de­nou zku­še­ným tech­ni­kem po­řa­da­te­le.

Pro ty, kteří hle­da­jí ino­va­tiv­ní ře­še­ní pro pod­po­ru fi­rem­ních pro­ce­sů, jsou při­pra­ve­ny před­náš­ky a se­mi­ná­ře za­mě­ře­né na ná­stro­je, na­bí­zené plat­for­mou 3D­Ex­pe­ri­en­ce. Účast­ní­ci se mohou těšit také na pre­zen­ta­ce za­mě­ře­né na di­gi­ta­li­za­ci vý­ro­by nebo tvor­bu vir­tu­ál­ní­ho dvoj­če­te to­vár­ny.

Kdy a kde?

5. a 6. lis­to­pa­du 2024 v Ho­te­lu Te­re­zi­án­ský Dvůr, Hra­dec Krá­lo­vé

Kon­fe­ren­ce za­čí­ná v 9:00, účast­nic­ký po­pla­tek činí 4000 Kč bez DPH / dva dny. V účast­nic­kém po­plat­ku je za­hr­nu­to uby­to­vá­ní na jednu noc, stra­vo­vá­ní a do­pro­vod­né akce. Dru­hou va­ri­an­tou je jed­no­den­ní účast s po­plat­kem 3000 Kč bez DPH. V účast­nic­kém po­plat­ku je za­hr­nu­to stra­vo­vá­ní a do­pro­vod­né akce.

Více in­for­ma­cí a odkaz na při­hlá­še­ní na­jde­te ZDE.


Mohlo by vás zajímat: