Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

ENCY – nová značka na CAD/CAM trhu

Autor článku: ENCY Software / redakce   
Středa, 11 Září 2024 12:07

Tags: CAD/CAM | ENCY | OLP | Software

ENCY CAM1-2437ENCY Soft­wa­re před­sta­vu­je ENCY, pře­lo­mo­vý CAD / CAM / OLP sys­tém ur­če­ný k trans­for­ma­ci vý­rob­ních pro­ce­sů. ENCY, nová CAD/CAM znač­ka, je více než jen řada ino­va­tiv­ních soft­wa­ro­vých pro­duk­tů pro au­to­ma­ti­za­ci pro­gra­mo­vá­ní CNC stro­jů a prů­mys­lo­vých ro­bo­tů. Na­bí­zí je­di­neč­nou uži­va­tel­skou zku­še­nost tím, že usnad­ňuje spo­lu­prá­ci a vý­mě­nu dat mezi po­sky­to­va­te­li soft­wa­ru, in­te­grá­to­ry ro­bo­tů, pro­gra­má­to­ry a ope­rá­to­ry stro­jů v díl­nách.

Kom­plex­ní řada pro­duk­tů ENCY v sou­čas­né době za­hr­nu­je:

  • ENCY: CAD/CAM nové ge­ne­ra­ce, který při­ná­ší so­fis­ti­ko­va­nou CAM tech­no­lo­gii s in­tu­i­tiv­ním uži­va­tel­ským roz­hra­ním a při­ro­ze­ným pra­cov­ním po­stu­pem.
  • ENCY Robot: Kom­plet­ní of­fli­ne ře­še­ní pro pro­gra­mo­vá­ní ro­bo­tů s vy­spě­lým vý­po­čtem dráhy ná­stro­je, sprá­vou ki­ne­ma­ti­ky a si­mu­la­cí pro ro­bo­ty.
  • ENCY Tuner: Pro­voz­ní si­mu­lá­tor G­‑kódu a edi­tor NC pro­gra­mů, který po­sky­tu­je si­mu­la­ci G­‑kódu, jemné la­dě­ní a re­en­gi­nee­ring pro CNC stro­je a prů­mys­lo­vé ro­bo­ty.
  • ENCY Clouds: Clou­do­vá spo­lu­prá­ce mezi CAM pro­gra­má­to­ry, ob­slu­hou stro­jů a účast­ní­ky pro­jek­tu ob­rá­bě­ní.

V blíz­ké bu­douc­nos­ti se pro­duk­to­vá řada ENCY roz­ší­ří o ře­še­ní, jako jsou:

  • ENCY Hyper: Vše­stran­ný soft­ware pro pro­gra­mo­vá­ní ro­bo­tů v re­ál­ném čase.
  • ENCY AI: Asi­s­tent umělé in­te­li­gen­ce nové ge­ne­ra­ce, který au­to­ma­ti­zu­je úlohy a obo­ha­cu­je CAM pro­jek­ty.

Andrei Kharatsidi-2437„Před­stav­te si CAD/CAM trh. Co vi­dí­te? Soft­ware, který se ne­vy­ví­jel de­sít­ky let. Roz­hra­ní, která se za­sek­la v mi­nu­lém sto­le­tí. Roz­tříš­tě­né ná­stro­je, které spolu těžko ko­mu­ni­ku­jí. Vy­zkou­šej­te nyní ENCY nebo ENCY Robot a oka­mži­tě si všim­ne­te roz­dí­lu.
Za­sta­ra­lý CAD/CAM soft­wa­re již nesplňuje po­ža­dav­ky mo­der­ní vý­ro­by. S ná­stro­jem ENCY Tuner mů­že­te jed­no­du­še im­por­to­vat star­ší G­‑kód, si­mu­lo­vat a ově­řo­vat. V pří­pa­dě po­tře­by mů­že­te od­stra­nit ne­žá­dou­cí seg­men­ty star­ší­ho G­‑kódu a na­hra­dit je na­tiv­ní­mi ope­ra­ce­mi ENCY.
Kromě tvor­by NC­‑kódů jsou ča­so­vě nej­ná­roč­něj­ší­mi úkoly ko­mu­ni­ka­ce a vý­mě­na dat. Abychom to vy­ře­ši­li, vy­vi­nu­li jsme ENCY Clouds – clou­do­vý ná­stroj pro spo­lu­prá­ci, který do na­še­ho soft­wa­ru hlad­ce in­te­gru­je on­li­ne chat a kni­hov­nu pro­jek­tů. Už žádné e­‑maily, clou­do­vé disky, na­fouk­lé pevné disky, pa­pí­ry nebo ruční po­sí­lá­ní fo­to­gra­fií a videí při ře­še­ní pro­blé­mů.
Aby toho ne­by­lo málo, do chatu pro spo­lu­prá­ci jsme za­čle­ni­li asi­s­ten­ta s umě­lou in­te­li­gen­cí, který zvy­šu­je pro­duk­ti­vi­tu.
Jsme nad­še­ni, že mů­že­me při­ví­tat pro­gra­má­to­ry CAD/CAM v nové éře pro­gra­mo­vá­ní CNC stro­jů a ro­bo­tů.“

An­drei Kha­rat­si­di
ge­ne­rál­ní ře­di­tel, ENCY Soft­ware

ENCY Soft­ware zve zá­jem­ce na ofi­ci­ál­ní on­li­ne pre­zen­ta­ci ENCY, která se usku­teč­ní 19. září 2024 ve 11:00 SEČ (GMT+2). In­for­ma­ce o pre­zen­ta­ci budou zve­řej­ně­ny na webo­vých strán­kách ENCY a na ka­ná­lech so­ci­ál­ních médií. K účas­ti na pre­zen­ta­ci se mů­že­te za­re­gis­tro­vat také již nyní za­slá­ním žá­dosti e­‑mai­lem.
Po­znej­te bu­douc­nost CAD/CAM s ENCY. Pro­zkou­mej­te ře­še­ní, vy­zkou­šej­te bez­plat­né zku­šeb­ní verze soft­wa­ru ENCY nebo ji kon­tak­tuj­te a zjis­tě­te, jak vám může po­mo­ci re­vo­luč­ně změ­nit vý­rob­ní pro­ce­sy.

O spo­leč­nos­ti ENCY Soft­ware

ENCY SOFT­WA­RE LTD má sídlo v EU, na Kypru. Její tým se již léta vě­nu­je trans­for­ma­ci CAD/CAM pra­cov­ních po­stu­pů. Snaží se vy­tvo­řit bez­pro­blé­mo­vé pro­stře­dí pro novou ge­ne­ra­ci CAD/CAM in­že­ný­rů a po­sou­vá hra­ni­ce tra­dič­ních ře­še­ní po­mo­cí zdo­ko­na­le­ných ko­mu­ni­kač­ních ná­stro­jů a umělé in­te­li­gen­ce. Jejím cílem je umož­nit co nej­rych­lej­ší pře­chod od ná­vr­hu k ho­to­vé­mu dílu a ze­fek­tiv­nit a ino­vo­vat pro­ce­sy u zá­kaz­ní­ků.

 


Mohlo by vás zajímat: