Google překladač: English Deutsch

Velká aktualizace OpenBOM pro Autodesk Fusion

Autor článku: OpenBOM / redakce   
Středa, 21 Srpen 2024 00:26

Tags: Aktualizace | Autodesk | Fusion | OpenBOM | PDM | PLM | Quick Start

autodesk openbom fusion-2434Open­BOM, po­sky­to­va­tel clou­do­vé­ho soft­wa­ru pro sprá­vu pro­duk­to­vých dat (PDM) a ří­ze­ní ži­vot­ní­ho cyklu vý­rob­ků (PLM), hlásí vý­znam­nou ak­tu­a­li­za­ci při­způ­so­be­nou spe­ci­ál­ně pro uži­va­te­le soft­wa­ru Au­to­de­sk Fusi­on. Tato nová verze, jejíž vy­dá­ní je na­plá­no­vá­no na konec srpna, se sou­stře­dí na zlep­še­ní uži­va­tel­ské­ho kom­for­tu a zjed­no­du­še­ní pra­cov­ních po­stu­pů, ale také při­dá­vá sadu no­vých funk­cí pro pod­po­ru Au­to­de­sk Fusi­on a Au­to­de­sk Plat­form Ser­vi­ces.

Já­drem této verze je nová funk­ce „Quick Start“, což je podle Open­BO­Mu funk­ce po­u­ži­tel­nos­ti, která zkra­cu­je dobu po­třeb­nou k za­há­je­ní po­u­ží­vá­ní Open­BOM v rámci Au­to­de­sk Fusi­on 360. Funk­ce „Quick Start“ je ur­če­na pro nové i zku­še­né uži­va­te­le a zjed­no­du­šu­je pro­ces vy­tvá­ře­ní ku­sov­ní­ků na jedno klik­nu­tí.

Díky funk­ci „Quick Start“ si uži­va­te­lé mohou stáh­nout a na­in­sta­lo­vat nej­no­věj­ší do­pl­něk Open­BOM pro Fusi­on během ně­ko­li­ka minut. Po in­sta­la­ci se do roz­hra­ní Fusi­o­nu in­te­gru­je nové BOM tla­čít­ko, které umožňuje pří­stup k tvor­bě a sprá­vě BOM. Po jed­no­du­chém při­hlá­še­ní do Open­BOM se oka­mži­tě vy­tvo­ří kom­plet­ní ku­sov­ník pro ak­tiv­ní pro­jekt.

Funk­ce „Quick Start“ za­hr­nu­je au­to­ma­tic­ké ge­ne­ro­vá­ní čísel dílů a kom­plex­ní ex­trak­ci dat, která za­chy­cu­je klí­čo­vé vlast­nos­ti, jako je ge­o­me­t­rie, hmot­nost a de­ri­vá­ty, z ná­vrhů Fusi­on pro kom­plet­ní a přes­ný ku­sov­ník. Uži­va­te­lé nyní navíc mohou do ku­sov­ní­ku za­hr­nout vý­kre­sy ve for­má­tu PDF. Funk­ce se také in­te­gru­je s Au­to­de­sk Fusi­on Ma­nage pro pře­chod z ná­vr­hu do vý­ro­by a za­hr­nu­je in­te­gra­ci dat o udr­ži­tel­nos­ti.

Tato vý­znam­ná ak­tu­a­li­za­ce je sou­čás­tí tr­va­lé­ho zá­vaz­ku Open­BOM zlep­šo­vat své služ­by ve všech CAD in­te­gra­cích a zá­vaz­ku ke spo­lu­prá­ci s Au­to­de­skem, za­mě­ře­ní na zlep­še­ní po­u­ži­tel­nos­ti a zjed­no­du­še­ní pro­ce­sů je pří­kla­dem od­hod­lá­ní Open­BOM zpřístup­nit PLM tech­no­lo­gie, které jsou efek­tiv­ní a vý­kon­né pro kaž­dé­ho uži­va­te­le.

O OpenBOM

Open­BOM je clou­do­vá plat­for­ma pro di­gi­tál­ní vlák­na, která podle spo­leč­nos­ti po­sky­tu­je funk­ce PDM, PLM a plá­no­vá­ní pod­ni­ko­vých zdro­jů, které spra­vu­jí data o vý­rob­cích a pro­po­ju­jí vý­rob­ce a je­jich sítě do­da­va­tel­ské­ho ře­těz­ce. Open­BOM uvádí, že ze­fek­tivňuje pro­ce­sy vý­vo­je pro­duk­tů pro týmy a do­da­va­tel­ské ře­těz­ce a pro­střed­nic­tvím své plat­for­my po­sky­tu­je cen­t­ra­li­zo­va­né místo pro sprá­vu pro­duk­to­vých dat, včet­ně ku­sov­ní­ků, tech­nic­kých změn a in­for­ma­cí o do­da­va­te­lích.


Mohlo by vás zajímat: