Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Návrh řízený simulací jako strategická výhoda

Čtvrtek, 17 Říjen 2024 22:27

Tags: Design | Digital Engineering | Mark Meili | Simulation | Summit

summit-2024-large-logo-2442Na vir­tu­ál­ní kon­fe­ren­ci De­sign & Si­mu­lati­on Sum­mit, která se koná 31. října, se do­zví­te, jak může si­mu­la­ce­mi ří­ze­ný návrh při­nést sku­teč­né ob­chod­ní vý­ho­dy a zlep­šit hos­po­dář­ské vý­sled­ky. Pod­ni­ky se při ře­še­ní slo­ži­tých tech­nic­kých otá­zek spo­lé­ha­jí na in­že­nýr­ské si­mu­la­ce, ale jen zříd­kakdy mají sys­tém, který by kvan­ti­fi­ko­val a do­ku­men­to­val je­jich pří­no­sy. Proto může hro­zit, že od­bor­ní­ci a ná­stro­je pro si­mu­la­ci budou vní­má­ni jako cíle pro sni­žo­vá­ní ná­kla­dů.

Na vir­tu­ál­ním De­sign & Si­mu­lati­on Sum­mitu 31. října vy­svět­lí ve­te­rán v ob­las­ti si­mu­la­cí Mark Meili, jak může si­mu­la­ce při­ná­šet sku­teč­né ob­chod­ní vý­ho­dy a jak mohou in­že­ný­ři a ma­na­že­ři kvan­ti­fi­ko­vat a vy­svět­lit hod­no­tu této tech­no­lo­gie vyš­ší­mu ma­nage­men­tu. Sekce má název „Jak uči­nit ze si­mu­la­cí ří­ze­né­ho ná­vr­hu stra­te­gic­kou vý­ho­du pro vaši spo­leč­nost“.

Díky více než dva­ce­ti­le­tým zku­še­nos­tem s kvan­ti­fi­ka­cí a ko­mu­ni­ka­cí ob­chod­ní­ho do­pa­du ino­va­cí a ná­vrhů za­lo­že­ných na si­mu­la­ci Meili vy­svět­lí, proč je si­mu­la­ce stra­te­gic­kou ob­chod­ní vý­ho­dou. Po­dě­lí se také o prak­tic­ké způ­so­by, jak vy­bu­do­vat kul­tu­ru, která si si­mu­la­ce váží a po­va­žu­je ji za zá­sad­ní.

Meili za­stá­va­l různé tech­nic­ké a ma­na­žer­ské po­zi­ce ve vý­zku­mu a vý­vo­ji a v od­dě­le­ní do­dá­vek pro­duk­tů v Proc­ter & Gam­ble. Před od­cho­dem do dů­cho­du vedl ve spo­leč­nos­ti od­dě­le­ní mo­de­lo­vá­ní a si­mu­la­ce. Pů­so­bil v prů­mys­lo­vém po­rad­ním vý­bo­ru pro­jek­tu ExaS­ca­le Com­pu­ting Mi­nis­ter­stva ener­ge­ti­ky USA a v pra­cov­ní sku­pi­ně NA­FEMS Busi­ness Im­pact Wor­king Group, která se za­mě­řu­je na kvan­ti­fi­ka­ci do­pa­du si­mu­la­cí a di­gi­tál­ních ino­va­cí na pod­ni­ká­ní. Nyní je kon­zul­tan­tem a čas­tým řeč­ní­kem na téma pří­no­sů di­gi­tál­ní trans­for­ma­ce.

Sum­mit o na­vr­ho­vá­ní a si­mu­la­ci za­čí­ná 31. října živou pa­ne­lo­vou dis­ku­sí o vy­u­ži­tí umělé in­te­li­gen­ce v si­mu­la­ci a na­vr­ho­vá­ní. Další za­se­dá­ní se budou za­bý­vat kon­fi­gu­ra­cí pra­cov­ní sta­ni­ce pro na­vr­ho­vá­ní a si­mu­la­ci, pří­pa­do­vý­mi stu­di­e­mi di­gi­tál­ních dvoj­čat a ob­chod­ním zdů­vod­ně­ním ná­vr­hu za­lo­že­né­ho na si­mu­la­ci.

Více in­for­ma­cí o De­sign & Si­mu­lati­on Sum­mi­tu na­lez­ne­te na webo­vých strán­kách akce, na se­ze­ní o na­vr­ho­vá­ní za­lo­že­ném na si­mu­la­ci se mů­že­te za­re­gis­tro­vat zde a níže si mů­že­te pro­hléd­nout upou­távku.

 


Mohlo by vás zajímat: